Gelukkig kon ADO Den Haag in de Maatschappij samen met partner Parnassia aan het einde van het seizoen nog een voetbaltoernooi organiseren. Cliënten en medewerkers van Anton Constandse, Rivierduinen en Parnassia werden uitgenodigd en opgedeeld in vijf teams. De locatie van het minitoernooi was Sportpark Prinses Irene in Rijswijk.

In de loop van de ochtend druppelden de spelers binnen en na de kop koffie waren de heren er klaar voor! Elk team speelde vier wedstrijden en was één speelronde vrij. De scheidsrechters Ed, Ben en Andre leiden soeverein de wedstrijden als waren ze team Kuipers! De catering was prima verzorgd met broodjes en fruit door de kantine van Sportpark Prinses Irene.

Voor veel van de 40 deelnemers was het weer even wennen op het voetbalveld, anderen hadden veel doorgetraind in de coronaperiode. Fanatiek werden de duels aangegaan en de vele doelpunten werden uitbundig gevierd!
Eén team stak er met kop en schouders boven uit, ADO Den Haag, oftewel het Parnassia team in ADO-tenue! De overige teams maakten elke wedstrijd erg spannend waarbij Anton Constandse 1 als tweede eindigde en Rivierduinen als derde.

Na het laatste fluitsignaal klonk enkele keren teleurgesteld ‘Is het nu al klaar, zijn er nu geen wedstrijden meer’? Kortom, een welgemeend compliment voor het organiserende Parnassia, en een stimulans om snel weer een toernooi in het komende seizoen te organiseren! Voetbal is meer dan Voetbal!