Nieuws

Op woensdag 2 september stond de seizoens-opening van de ADO Den HaaG-Storks op het programma. Dit gebeurde onder leiding van het nieuwe trainersduo Ronald Samson en Remco Lochtenbergh. Op ‘De Aftrap’ stond een zware veldtraining op het programma om de fitheid van de G-Storks te testen.

Langzaam druppelden de G-Storks de jeugdopleiding van ADO Den Haag binnen. Aan de glimlach van een ieder was te zien dat zij er klaar voor waren: de eerste training van het nieuwe seizoen! Vol energie en zwaar gemotiveerd betraden de G-Storks het veld.

De nieuwe hoofdtrainer Ronald had een technische en conditionele training ingepland, waarbij er veel met bal werd gewerkt. Na zijn introductierondje begonnen de G-Storks ook gelijk met een dribbeloefening waarbij ze punten moesten scoren. 

Vervolgens waren de G-Storks klaar voor een afwerkvorm. Keeper Max was op dreef, maar sommige ballen vlogen onhoudbaar tegen het net. Vooral Fabienne en David schoten met scherp. Logischerwijs dat eerstgenoemde het onderlinge wedstrijdje twee maal besliste met een droge knal in de korte hoek.

Helemaal warm geschoten eindigde deze training met een partijvorm. Tijdens deze partij lieten de G-Storks zien het spelletje nog niet verleerd te zijn. Door middel van goed samenspel werden er prachtige aanvallen gecreëerd. De enerverende eindpartij eindigde dan ook in een 5-5 gelijkspel.

Na de training leverde de G-Storks allen hun wedstrijdshirt in. Er was namelijk goed nieuws: de club heeft een nieuwe shirtsponsor gevonden voor de ADO Den HaaG-Storks. Deze sponsor zal binnenkort gepresenteerd worden. Met dit goede nieuws keerden de G-Storks huiswaarts.

Op zondag 4 oktober start het nieuwe seizoen van de ADO Den HaaG-Storks met een speelronde in Doetinchem waar naast De Graafschap ook Heracles de tegenstander zal zijn.