Nieuws

Eindelijk kon er in het kader van de jarenlange samenwerking tussen GGZ Parnassia en ADO Den Haag in de Maatschappij weer gevoetbald worden! Cliënten van Parnassia konden zich inschrijven voor de training die door ADO-trainer Kees Brouwers was uitgezet, en acht enthousiaste deelnemers gave acte de présence op de training bij HVV Laakkwartier. 
Na de warming-up en enkele leuke oefeningen werd er een ouderwetse partij gespeeld waar lang naar was uitgekeken. De training werd nog afgesloten met enkele afwerkvormen. De gezonde lunch werd verzorgd door HVV Laakkwartier en tijdens de evaluatie werd al snel geopperd of er niet vaker een ADO-training kan worden georganiseerd! 

De samenwerking tussen ADO Den Haag in de Maatschappij en Parnassia sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia . ADO Den Haag biedt onze cliënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven.