Nieuws

In deze lastige tijd kregen de spelers van de ADO Den HaaG-Storks toch zeer positief nieuws. Om in contact te blijven organiseerde hoofdtrainer Martijn Den Haan online videosessies met alle spelers van het ADO Den Haag G-voetbalteam. In deze videosessies vertelden de G-Storks hoe het nu met ze gaat, hoe ze fit blijven en welke nieuwe oefeningen ze gebruiken.

Ook was er de nodige tijd voor ‘social talk’. Speelster Brenda had namelijk haar pols zwaar gekneusd en was aan het revalideren. Isa vierde haar twaalfde verjaardag, en ze werd uitbundig toegezongen door de anderen!

Maar de grootste verrassing kwam van trainer Martijn. Hij kon de G-Storks namelijk vertellen dat hun contract vanwege verschillende factoren met één seizoen werd verlengd. De geweldige vorm waarin de spelers verkeerden en het coronavirus waren twee van deze factoren. De G-Storks vierden deze verrassing als een overwinning! Zo eindigden de videosessies met het lied van ‘Onze Trots’ O, O, Den Haag.

De ADO Den HaaG-Storks zullen, wanneer de competitie weer start, ook komend seizoen deelnemen aan de Bijzondere Eredivisie!

collage contractverlenging g storks 1500