Nieuws

Op 22 november j.l. is de VO Voetbal League weer van start gegaan. Maar liefst 24 teams van elf verschillende middelbare scholen strijden in drie categorieën om de titel. Er zijn negen teams uit de onderbouw (Lex Immers League), tien teams uit de bovenbouw (Danny Bakker League) en vijf meiden teams (Nadine Noordam League).

Competitie

De ADO Den Haag VO Voetbal League is de grootste scholencompetitie van de regio en bestaat uit zaalvoetbalwedstrijden tussen verschillende teams voor jongens en meisjes afkomstig van Voortgezet Onderwijs (VO) scholen uit de gemeente Den Haag.

Meer dan Voetbal

De wedstrijden worden iedere vrijdag gespeeld in de Sportcampus Zuiderpark tussen 17.00 en 21.00 uur. Naast de punten die tijdens de wedstrijden verdiend kunnen worden (winst of gelijkspel), kunnen ook punten gescoord worden door middel van sportieve prestaties (op tijd komen, beschikbaar gestelde kleding aan, beleefdheid naar scheidsrechter en tegenstander, enz.), het bijwonen van de maatschappelijke themabijeenkomsten en het uitvoeren van de diverse side events.

Voor meer informatie en wedstrijdverslagen ga naar www.vovoetballeague.nl. Op Instagram #adovovl vind je foto's, filmpjes, standen, programma & uitslagen van deze scholencompetitie!