Woensdag 30 januari stonden de eerste activiteiten voor de G-Storks in 2019 op het programma. Op deze koude middag werd gestart met een groepsfotosessie op het veld van ADO Den Haag en werd een veldtraining in het Cars Jeans Stadion afgewerkt.

 Foto’s

Er werden verschillende teamfoto’s gemaakt van de spelers in hun nieuwe tenues. De individuele foto’s werden binnen gemaakt, net als bij de profs, met de ADO Den Haag sponsorwand als achtergrond. De spelers en speelsters toonden zich trots met hun nieuwe groen/gele tenues!

Tenue

Deze nieuwe tenues zijn mogelijk gemaakt door Makelaardij Van Paaschen, Cees Advocaten, Provite, 070 Vastgoed en Totaal VvE Beheer in een unieke veiling tijdens de jaarlijkse eindejaarborrel, georganiseerd door de houders van ADO Den Haag Skybox 4.20. Een van de items waarop geboden kon worden was het tenue sponsorschap van de ADO Den HaaG-Storks. De uiteindelijke opbrengt was 5.500,- euro voor het tenue. De totale opbrengst van deze zeer succesvolle avond was 10.525 euro!
Naast de genoemde partners op het tenue, staat onze vaste G-voetbalpartner Menzis op het G-Storks shirt.

Training

Maar er moest ook gewerkt worden, na de foto’s ging het team het veld op voor een pittige training onder leiding van vaste trainers, Remco en Martin als voorbereiding op de belangrijke eerste wedstrijd in het Stadion De Oude Meerdijk van FC Emmen op 10 februari a.s.

ADO Den Haag in de Maatschappij dankt de tenuesponsors van de ADO Den HaaG-Storks voor hun geweldige bijdrage!