Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Op maandag 23 april vindt de eerste geRAAKt!-week plaats op de Gerth van Wijkschool in Den Haag. Tijdens deze week bieden het Holland Dance Festival en ADO Den Haag in de Maatschappij een gezamenlijk en uniek educatieprogramma voor groep vier t/m acht van het primair onderwijs, waarin dans én voetbal centraal staan en gezondheid en talentontwikkeling belangrijke thema’s zijn.

Dans en voetbal hebben meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. Tijdens de geRAAKt!-weken ontdekken leerlingen de overeenkomsten en komen zij spelenderwijs in aanraking met de waardevolle elementen die dans en voetbal bevatten voor hun ontwikkeling. Bewegen en gezond leven bijvoorbeeld, maar ook samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en jezelf presenteren. De activiteiten tijdens de geRAAKt!-week vinden plaats op school maar ook in het theater én bij de thuisbasis van ADO Den Haag, het Cars Jeans Stadion.

Danny Bakker trapte de eerste geRAAKt!-week af door symbolisch de geRAAKt!-vlag te overhandigen en het startsein te geven voor de diverse dans- en voetbalactiviteiten die bij de Gerth van Wijkschool die week op het programma staan.

geRAAKt! is een initiatief van Holland Dance Festival en ADO Den Haag en is vormgegeven in overleg met de Haagse aanpak gezond gewicht, Lekker Fit, Gezonde school en de GGD. Meer informatie over geRAAKt! is te vinden op www.holland-dance.com/geraakt.