Op vrijdag 29 december werd door de ADO Den Haag OldStars het jaar afgesloten met een 'oliebollen' toernooi op het sportpark van DWO in Zoetermeer. Dit jaarlijkse toernooi werd georganiseerd door de Sweet Lake City OldStars en de organisatie had 12 teams weten te strikken voor het toernooi waaronder drie ADO-teams.

Na de officiële opening door oud-profvoetballer Guus Haak konden de wedstrijden nog met droog weer beginnen, maar al snel kwamen de sneeuwvlokken de lucht uit. Dit weerhield de kleine honderd 'walking footballers' van o.a. Feijenoord, Katwijk en Rood Wit Veldhoven niet om fanatiek te strijden om de punten in drie groepen van vier teams.

ADO 1 en 2 speelden wisselvallig en matig, hetgeen resulteerde in slechts één overwinning. ADO 1 had daarentegen wel de eer om de jarige Theo in hun gelederen te hebben! Deze OLDstar wilde zijn 80 jaar alleen maar vieren op het walking football veld! Namens ADO Den Haag en alle OldStars, van harte gefeliciteerd Theo!

Bij ADO Den Haag Scheveningen was Rinus de grote pechvogel want hij moest al in de eerste wedstrijd uitvallen met een hamstringblessure. Hij verzekerde de verslaggever dat hij een prima warming-up had gedaan...  Het verlies van Rinus weerhield de Scheveningers niet om hun poule te winnen ondanks het verlies tegen het gastteam van Sweet Lake City. In de finales tegen Feijenoord en Olympia ging ondanks uitstekend combinatiespel de eerste prijs net aan ADO Den Haag voorbij. Olympia werd de winnaar en Feijenoord behaalde het brons.

Over twee weken op vrijdag 12 januari 2018 organiseert ADO Den Haag het Walking Football Haaglandentoernooi op Sportpark De Aftrap in het Zuiderpark. Rond 11 uur zal het toernooi beginnen en dan zullen we enkele teams weer terug zien!