Vrijdag 22 september speelden de ADO Den Haag OldStars uit Scheveningen voor het eerst een toernooi buiten de regio Haaglanden. SV Houten was de gastheer van een goed georganiseerd walking football toernooi en sportwethouder Kees van Dalen opende het toernooi.

De groen-gelen uit Den Haag moesten duidelijk wennen aan de posities in het veld en de eerste wedstrijd verliep dan ook erg stroef. Onze tegenstander HZVV uit Hoogeveen strafte dat dan ook slim af met een doelpunt in de laatste minuut! Dit veroorzaakte veel discussies na afloop over wisselbeleid, beginopstelling, wie in verdediging of aanval en tactiek.
De tweede walking football pot tegen IJVV Sixties uit IJsselmuiden leverde na enkele mooie combinaties wel de verdiende drie punten op, maar we moesten eerst nog wel terugkomen van een 1-2 achterstand. Uiteindelijk werd het 3-2 voor ADO Den Haag.

Tegen Olympia 1866 hadden we weinig in te brengen (0-4), maar tegen Faja Lobi KDS uit Utrecht werd het weer een spannende wedstrijd die wederom in een 3-2 overwinning eindigde. De laatste wedstrijd werd soepeltjes gewonnen van FC Hattrick met 4-0, zodat we zelfs nog tweede werden in de poule.
Om de derde plaats moesten we het opnemen tegen A'dam ZO en kwamen we vlot op een verrassende 3-0 voorsprong. De Amsterdammers zetten een tandje bij en kwamen nog terug tot 3-2, maar verder liet ADO Den Haag het niet komen. De derde plek was binnen!
Olympia 1866 uit Gouda won het toernooi door met 2-0 van DOVO te winnen.

We zagen mooie hoogstandjes op het veld en er werden nieuwe vriendschappen gesloten. Enkele prachtige doelpunten waren er te zien en Hennie werd topscorer van het team. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door voormalig bondscoach Nol de Ruiter!