Nieuws

In het kader van het project AJB (Alleen Jij Bepaalt) speelden ADO Den Haag / WIK en FC Eindhoven op zondag 19 maart twee competitiewedstrijden tegen elkaar in het Kyocera Stadion. Spelers van FC Eindhoven met coaches en ouders kwamen met de spelersbus van FC Eindhoven tegen 10 uur in Den Haag aan.

Het tweede team van ADO Den Haag / WIK onder leiding van Walter nam het op tegen FC Eindhoven 3 en had het zeer moeilijk tegen de bewegelijke Eindhovenaren. Na een 2-1 voorsprong werd de ruststand 2-4. Na de rust bedroeg de achterstand zelfs 3-6 maar daarna kwam ADO Den Haag / WIK 2 op schot. O.a. door een lob en een vlammend schot van Touvan (topscorer met 3 doelpunten) werd het uiteindelijk 8-6 voor de Hagenezen!

ADO Den Haag / WIK 1 met coach Khalil had het gemakkelijker tegen het eerste team van FC Eindhoven. In het begin ging het redelijk gelijk op maar na de fantastische vrije trap van Tahir, die de 2-0 betekende, was de ban gebroken. ADO Den Haag / WIK liep snel uit tot 4-0 voordat FC Eindhoven kon tegen scoren. Het werd nog een beetje spannend toen het 4-2 werd maar daarna liep ADO Den Haag / WIK snel uit. Het scorebord bleef stilstaan op 13-3.

Beide wedstrijden verliepen sportief en werden uitstekend geleid door de scheidsrechters Rob en Serag!

Met Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) bieden we jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis– en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden we hulp bij het maken van de juiste keuzes en bieden we steun op weg naar een mooie toekomst.
Alleen jij bepaalt wie je bent verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. ADO Den Haag en WIK zetten trainers in, om samen met de school te helpen zodat de leerlingen hun doelen te bereiken.