Nieuws

Zondag 22 januari 2017 stond de eerste competitiewedstrijd voor ADO Den Haag / WIK, AJB 2 op het programma. Daarvoor moesten de 11 jongeren naar Amsterdam-Noord afreizen voor de wedstrijd tegen Kadoelen SV AJB1.
Rond 9 uur in de koude ochtend werd vertrokken met twee ADO busjes vanaf de Aftrap in het Zuiderpark. Iets na tienen werden we hartelijk ontvangen door gastheer Kadoelen SV.

De trainers Walter en Roberto bereidden het team goed voor op de wedstrijd en om half 11 kon worden gestart. De eerste helft was duidelijk voor ADO Den Haag / WIK en werd tevreden de rust bereikt met een 1-3 voorsprong. Murat (2x) en Achraf waren de doelpuntenmakers.

De tweede helft gaf een heel ander beeld en werd ADO Den Haag / WIK onder grote druk gezet door Kadoelen SV. Dit resulteerde zelfs in een 4-3 stand voor de Amsterdammers. De Hagenezen rechtten echter hun rug en dankzij een geweldige afstandsknal van Tahir in de bovenhoek, wist ADO Den Haag / WIK nog een gelijkspel en daarmee één punt mee te nemen naar Den Haag!

Ondanks de lichte teleurstelling dat we de voorsprong niet konden behouden, was iedereen er het over eens dat het een sportieve wedstrijd was en dat we tevreden konden zijn met het gelijke spel!

Met Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) bieden we jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis– en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden we hulp bij het maken van de juiste keuzes en bieden we steun op weg naar een mooie toekomst.
Alleen jij bepaalt wie je bent verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. ADO Den Haag en WIK zetten trainers in, om samen met de school te helpen zodat de leerlingen hun doelen te bereiken.