Nieuws

Woensdag 18 januari werden de 15 kinderen van Playing for Success Den Haag, groep 63, verrast met een bezoek van de ADO spelers Aaron Meijers en Jerdy Schouten!

De kinderen werden voorbereid om te werk te gaan als journalist en hadden een lijst met vragen om af te vuren op de spelers. Maar eerst werden ze zelf verrast met vragen die de spelers aan de kinderen gingen stellen. Wat is je favoriete voetbalclub, wat vind je het leukst bij Playing for Success, van alles werd gevraagd om de kinderen ook het gevoel te geven wat het betekent om ondervraagd te worden. Ze deden het voortreffelijk, net als de spelers Aaron en Jerdy.

Na de fotosessies en de vragenrondes werd nog het spel 'Ren je rot' gespeeld!

Playing for Success (PfS) heeft zijn oorsprong in Engeland en is door KPC Groep naar Nederland gehaald. Er zijn verschillende leercentra in Nederland. Sinds 2009 is één van deze leercentra gevestigd in het perscentrum van ADO Den Haag in het Kyocera stadion. ADO Den Haag is één van de Nederlandse Betaald Voetbal Organisaties die PfS actief ondersteunen. Het leercentrum in Den Haag is ingericht met speciaal ontwikkelde (les)materialen en zeer moderne multimedia.

In Den Haag werken de gezamenlijke schoolbesturen (vertegenwoordigd in het PO-platform), de gemeente en de BVO ADO Den Haag samen aan PfS. Behalve dat PfS gebruik mag maken van het perscentrum, mogen alle kinderen een wedstrijd van ADO Den Haag bezoeken en zetten voetballers, trainers en andere medewerkers van ADO Den Haag zich met veel plezier in voor het centrum en de leerlingen!
Connexxion zorgt voor het vervoer van de kinderen naar het Kyocera Stadion.