Nieuws

Op zondag 5 juni werd de eerste editie van de Stadsspelen Den Haag afgesloten met een grote finaledag in het Kyocera Stadion. Naast de finalerondes van de voetbal-, basketbal- en danscompetities konden bezoekers deelnemen aan verschillende sportclinics en genieten van waanzinnige sportdemonstraties. Mede vanwege het prachtige weer en het gevarieerde sportaanbod kon men spreken van een zeer geslaagd evenement.

Binnen het bomvolle programma was er ook ruimte voor een demonstratiewedstrijd tussen de ADO Den Haag OldStars en de spelers met een lichamelijke beperking van sportvereniging ISV Kameleon. Tijdens de sportieve en inspirerende wedstrijd lieten beide ploegen wederom zien dat sport en voetbal voor iedereen is! Ondanks dat de sportiviteit en het plezier natuurlijk voorop stonden, mochten de spelers van ISV Kameleon zich met een uitslag van 8 – 4 toch de gelukkige en terechte winnaar noemen.

Na afloop van de finales werden de ADO Den Haag Vrouwen en Jong ADO Vrouwen gehuldigd voor het winnen van de Nederlandse Beker en de promotie naar de Topklasse! De Kraaien sloten het evenement muzikaal af.