Bij Playing for Success staat leren met een WOW-factor centraal. Het zijn in het Kyocera stadion is al een hele belevenis, dan ook nog eens de lessen in het perscentrum volgen en als kers op de taart komen er selectie spelers van ADO Den Haag op bezoek bij de groepen.

Dinsdag 26 april hadden Kyle Ebecilio en Giovanni Korte de eer om groep 55 te ontmoeten en op donderdag 28 april kwamen bij groep 56 twee Denen op bezoek, namelijk Mathias Gehrt en Thomas Kristensen.
In het begin altijd even spannend, maar na verloop van tijd is iedereen aan elkaar gewend en is er een relaxte sfeer. Alle kinderen mochten natuurlijk weer op de foto met de spelers en kregen ook de handtekeningen. Een mooie herinnering voor later.

Beide groepen deden het erg goed en ook de spelers deden leuk mee. Vragen aan de spelers waren er genoeg, maar andersom waren de spelers ook in de kinderen geïnteresseerd. Op de vraag aan de kinderen wie ze de favorietste speler van ADO vinden, schroomde Kristensen niet om zichzelf aan te bevelen. Of dit resultaat had laten we maar even in het midden, wel gaf dit aan dat het erg gezellig was en alle kinderen een echte topdag hadden.