Op de Open Dag van ADO Den Haag op zaterdag 1 augustus 2015 konden ook de partners van ADO Den Haag in de Maatschappij zich presenteren.

Zo hing het Azivo gatendoek in het doel naast het Supportershome en werd er in samenwerking met Albert Heijn volop gescoord door de jeugdige ADO supporters. Altijd prijs met veel fruit, en bij 100 punten of meer kreeg je ook nog een ADO tas kado!
Albert Heijn, partner bij het project Scoren in de Wijk, had nog een verrassing voor de bezoekers, nl. het Rad van Fortuin! Ook hier altijd prijs met o.a. een kortingsbon voor de boodschappen.
Scoren in de Wijk zal vanaf half augustus ook weer plaatsvinden op verschillende locaties in Den Haag, waaronder in Laak, Escamp, Ypenburg en Loosduinen.

Op het Heldenplein stond ADO Den Haag in de Maatschappij met twee marktkramen en werd deze gedeeld met de partners Parnassia en stichting Lezen & Schrijven. Bezoekers konden alles vragen over psychiatrische hulpverlening of over het voetbalteam van Parnassia! En wist u dat één op de negen Nederlanders niet goed kan lezen of schrijven? Ook op dit gebied heeft ADO Den Haag in de Maatschappij misschien iets voor u: leer de taal bij ADO Den Haag of word taalvrijwilliger!

Tevens was VUmc aanwezig om deelnemers te werven voor het project EuroFIT. EuroFIT biedt u de kans om “als mannen onder elkaar” en op uw eigen niveau aan uw gezondheid te werken.

Het was een prachtige dag en ADO Den Haag in de Maatschappij is weer druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen!