Met ruim 2500 bezoekers kunnen we wel zeggen dat de 1e editie van de Lentefair 2015 op zaterdag 18 april een groot succes is geweest. Samen met lunchcafé de Smulhoeve en stadsboerderij Landzigt hebben we de krachten gebundeld en zo met elkaar een mooi evenement neergezet.

Een stormbaan, een hoge klimmuur, een ballenbad, gezellige kraampjes en een rodeostier stonden klaar voor de bezoekers. Tevens kon je bij de Smulhoeve o.a. een “knapzaklunch” bestellen en zelf een picknickplek op het terrein zoeken.
Bij scouting vereniging Satoko Kitahara kon je broodjes bakken boven een echt vuurtje en je kon je laten schminken door de dames van Vlietkinderen. Juice on Wheels zorgde voor een frisse jus ‘d orange  gedurende deze warme dag en bij de ADO Den Haag tent kon je je eigen waterglas versieren (dankzij GGD Haaglanden) of springen op het springkussen. Op de strobalen kon je ’s Middags zien hoe de schapen werden ontdaan van hun warme jas, en hoe de spinster het wol direct onder je neus bewerkte.

De strakblauwe lucht en het zonnetje werkten uiteraard goed mee aan deze geslaagde dag. Er waren alleen maar blije gezichten te zien. Alle vrijwilligers, deelnemers, organisatoren en enthousiastelingen onwijs  bedankt voor het meewerken aan deze geweldig geslaagde Lentefair!

Tekst: Robine Lander - Stadsboerderij Landzigt
ADO Den Haag Scoren in de Wijk wordt mogelijk gemaakt door de partners Albert Heijn, GGD Haaglanden en Gaaf!verhuur!