De ADO Den Haag OldStars begonnen, met een weekje uitstel vanwege de vorstperiode, aan hun vierde trainingsperiode in het kader van het project OldStars. Hierbij trainen 60-plussers wekelijks twee uur op het terrein van HVV Laakkwartier.
OldStars is een nieuw voetbal beweeg/trainingsprogramma waarbij samen met generatiegenoten onder professionele begeleiding voor 20 weken wordt gewerkt aan de conditie. Het sportieve gedeelte wordt ingevuld met kracht- en lenigheidsoefeningen en ‘walking football’. 'Vaste' trainer is Renger en voor het komende half jaar wordt hij ondersteunt door Jeremy, die traditioneel op de bekende Ricky-manier wordt verwelkomd.

Het grootste deel van de groep kent elkaar nu al 1,5 jaar en zorgt voor een hechte band in de groep. Nieuwkomers worden gemakkelijk opgenomen (Tjeerd, van harte welkom!) en regelmatig worden leuke activiteiten bedacht en uitgevoerd zoals een extra training, een OldStars t-shirt of pet, bezoek aan een ADO wedstrijd en een etentje. Vandaag wordt de OldStars Verjaardagkalender, verzorgt door Fred en Theo, uitgereikt aan de liefhebbers!

De groep kan niet wachten om weer op het veld te staan. De geblesseerden zijn zichtbaar teleurgesteld dat ze aan de kant moeten blijven. Enkele deelnemers moeten eerst nog een fitheidstest doen en na de warming-up is het tijd voor de groepsfoto van OldStars 4.0!

Op donderdag 26 februari staat een oefenwedstrijd/toernooi op het programma tegen RKC Waalwijk in het Kyocera Stadion om 14.30 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom!

OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door Nationaal Ouderenfonds, Eredivisie, Stichting Meer dan Voetbal en de Vriendenloterij.