Playing for Success Den Haag viert haar 5-jarig jubileum van 1 t/m 8 november tijdens De Week van Playing for Success met een activiteit in het Philips Stadion in de rust van de wedstrijd PSV – ADO Den Haag, twee voetbalverenigingen van het eerste uur met Playing for Success.

Later in de week is er een Open Dag op woensdag 5 november in het Kyocera Stadion, waar ook ex-deelnemers van Playing for Succes aanwezig zullen zijn, en op zaterdag 8 november wordt de week afgesloten met penalty's schieten tijdens de rust van ADO Den Haag – Willem II.

Zaterdag 1 november werden de kinderen van Playing for Success Den Haag ontvangen door Playing for Success PSV en werd in het PfS centrum van PSV uitleg gegeven over het spel dat in de rust ging plaatsvinden. De kinderen, in een speciaal Playing for Success 5 jaar shirt, konden eerst nog genieten van PSV – ADO Den Haag op de tribune (vlak achter de dug out van PSV) en zagen een spannende wedstrijd.
In de rust mochten de 22 kinderen het veld op en gingen ze om de beurt letters halen bij de mascottes Storky en Phoxy die bij de cornervlag stonden. Daarna vormden de kinderen samen de tekst "PLAYING FOR SUCCESS 5 JAAR".
Dit was nog eens leren met een WOW-factor!!

Vijf jaar geleden openden de deuren van de eerste leercentra bij PEC Zwolle, PSV en ADO Den Haag. Inmiddels hebben zo'n 10.000 leerlingen tussen 9 en 14 jaar weer plezier in school gekregen dankzij Playing for Success. Steeds meer betaald voetbalorganisaties en onderwijsbesturen maken zich hard voor de komst van een Playing for Success leercentrum in het stadion. 80 procent van de clubs in de Eredivisie en een groeiend aantal clubs uit de Jupiler League beschikken inmiddels over zo'n leercentrum. Playing for Success groeit als kool. Steeds vaker ook buiten het voetbal.

Het naschoolse programma is bedoeld voor kinderen van 9 tot 14 die op school niet de prestaties leveren die van hen wordt verwacht. Vaak heeft dat sociaal-emotionele redenen. De bijzondere locatie, de intensieve begeleiding en de contacten met de spelers zorgen ervoor dat kinderen weer ervaren dat ze wel degelijk kunnen leren en dat leren ook gewoon leuk kan zijn. Het hele stadion wordt ingezet bij allerlei opdrachten die te maken hebben met taal, rekenen of computers. Playing for Success noemt het Leren met een WOW-factor."