Op woensdag 7 december is de samenwerking tussen KicksFit en ADO Den Haag dan officieel beklonken. In het Bingoal Stadion van ADO Den Haag werd een overeenkomst getekend met de intentie om zich gezamenlijk meerdere jaren in te zetten op sportstimulering van de regio Haaglanden. Op HVV Laakkwartier, waar de trainingen worden uitgevoerd, werden de abonnementhouders verrast met een trainingspakket van ADO Den Haag.

KicksFit ADO Den Haag is een nieuw en uniek concept van de KNVB en ADO Den Haag, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal één uur. ADO Den Haag gelooft in de kracht van dit trainingsprogramma en wil de inwoners van haar regio een flexibele mogelijkheid bieden om aan hun gezondheid te werken.

Olaf Havinga, regiomanager van Kicksfit, is blij met deze samenwerking. “ADO Den Haag is de eerste ‘Betaald Voetbal Organisatie’ waar wij Kicksfit op deze wijze mee invullen. Ons streven is om meer clubs in de Eredivisie en Keukenkampioendivisie aan te laten sluiten.

07122022 kicksfitadodenhaag 001

Marco Esser (voorzitter ADO Den Haag in de Maatschappij) en deelnemers van KicksFit ADO Den Haag

Marco Esser, voorzitter van ADO Den Haag in de Maatschappij, maakt graag gebruik van dit unieke concept. “In mijn dagelijkse leven is er weinig ruimte voor een structureel sportmoment. Toch neem ik al enkele seizoenen deel aan het traject van ADO Den Haag. De nieuwe opzet van Kicksfit ADO Den Haag zorgt ervoor dat ik nog flexibeler kan zijn in mijn trainingsmomenten, waardoor ik mijn gezondheid en conditie op peil kan houden”!

Winterstop-actie Kicksfit ADO Den Haag

Nog geen lid van Kicksfit ADO Den Haag?! Meld je nu aan via Den Haag - KicksFit en sport de komende twee maanden onbeperkt voor €75,-. Daarnaast ontvangen alle deelnemers die een abonnement afsluiten van minimaal 6 maanden een trainingspak van ADO Den Haag!