Bent u op zoek naar:
- zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?
- een kans om bestuurslid te zijn in het veld van welzijn en voetbal?
- een mooie uitdaging in en voor uw eigen stad Den Haag?

Wie zijn wij?

ADO Den Haag in de Maatschappij is een Stichting die verbonden is aan de voetbalclub ADO Den Haag en verantwoordelijk is voor de maatschappelijke projecten van de club. De Stichting met ANBI status heeft vier medewerkers en is werkzaam in de regio Haaglanden met de focus op de gemeente Den Haag.
ADO Den Haag in de Maatschappij maakt de sport en voetbalbeleving bij ADO Den Haag toegankelijk voor mensen uit de regio voor wie dat niet vanzelfsprekend is, met als doel persoonlijke ontwikkeling en een gezonde leefstijl te stimuleren.
ADO Den Haag in de Maatschappij gelooft dat we via de kracht van het voetbal en het merk ADO Den Haag de levens van de inwoners in de regio Haaglanden positief kunnen beïnvloeden.
ADO Den Haag in de Maatschappij streeft ernaar om structurele impactgerichte maatschappelijke projecten te leveren voor de diverse doelgroepen in de regio Haaglanden waarbij Gezondheid, Educatie, Ontwikkeling en Beleving centraal staan.

Rol van het bestuur

Het bestuur bestaat uit ten minste drie en ten hoogste vijf natuurlijke personen. Bestuursleden worden benoemd voor een periode van ten hoogste zes jaar en zijn gezamenlijk bevoegd.
Het bestuur is belast met het besturen van de stichting. Elke bestuurslid is tegenover de stichting gehouden tot een behoorlijke vervulling van de hem opgedragen taak. Het bestuur vergadert circa vier keer per jaar en is bij enkele bijeenkomsten/activiteiten aanwezig tijdens het seizoen. Het bestuurslidmaatschap is onbezoldigd.

Wie zoeken wij?

ADO Den Haag in de Maatschappij is op zoek naar een betrokken bestuurslid. Bij voorkeur heeft het bestuurslid ervaring in (enkele van) de volgende gebieden:
- het werkveld Welzijn;
- het werkveld Sport;

Wat verwachten wij van het bestuurslid?

- meedenken, adviseren en met elkaar komen tot besluitvorming in het werkveld van de Stichting;
- gevoel voor wat er lokaal en in de regio speelt;
- de wil om zich actief in te zetten voor de doelstellingen van ADO Den Haag in de Maatschappij;
- hart voor (ADO) Den Haag;
- een onafhankelijke manier van denken en werken;
- vertegenwoordigen van de stichting bij speciale bijeenkomsten (jaarpresentatie, contractondertekeningen, projecten, e.d.)

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Marco Esser, voorzitter van het bestuur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Anton Nijboer, projectmanager, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de stichting en haar activiteiten is te vinden op onze website.

Bent u geïnteresseerd in deze bestuursfunctie? Dan ontvangen wij uw cv en motivatiebrief graag vóór vrijdag 11 november 2022. Deze kunt u richten aan Anton Nijboer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..