Nieuws

Op zondag 31 juli vond de Open Dag plaats van ADO Den Haag. Op de parkeerplaats voor de hoofdingang van het Bingoal Stadion waren allerlei leuke activiteiten te doen voor jong en oud. De gehele middag was gevuld met leuke spellen en de speelsters en spelers presentaties.

Tijdens deze Open Dag kregen de bezoekers ook de kans om deel te nemen aan de ADO Den Haag in de Maatschappij Quiz! Acht vragen dienden beantwoord te worden binnen twee minuten. Uiteraard zonder gebruik van de mobiele telefoon. Onder toeziend oog van onze vrijwilligers werden de quizvragen druk beantwoord. Vragen zoals wanneer de ADO Den Haag in de Maatschappij werd opgericht (2011) en welke projecten de stichting draait kwamen aan bod.

Uit de 55 deelnameformulieren heeft ADO Den Haag in de Maatschappij tien willekeurige winnaars getrokken. Deze personen winnen ieder twee wedstrijdkaarten op de Maatschappelijke Tribune voor één van de eerste thuiswedstrijden van ADO Den Haag. De tien winnaars zijn via de mail op de hoogte gebracht.

ADO Den Haag in de Maatschappij wil iedereen danken voor de deelname en voor de komst naar de Open Dag van ADO Den Haag. Wij hopen iedereen weer zo snel mogelijk in het stadion te zien in het nieuwe seizoen!

31072022 ado opendag 054