De vrouwen van ADO Den Haag spelen vrijdag 31 mei om 19.30 uur de finale van de KNVB Beker in Katwijk tegen de vrouwen van FC Twente. Vorige seizoen wisten de vrouwen van ADO Den Haag de beker nog te winnen, dit jaar kan de regerend bekerwinnaar de titel dus prolongeren.

De weg naar de bekerfinale werd door de vrouwen van ADO Den Haag bewandeld via zeges op Fortuna Sittard (0-7), SC Telstar (4-2) en PEC Zwolle (3-2). Tegenstander FC Twente versloeg achtereenvolgens RKHVV (1-5), Ajax (1-1 w.n.s.) en sc Heerenveen (2-6). Tevens wist FC Twente afgelopen weekend het kampioenschap van de BeNe League A binnen te halen. Gezien deze resultaten belooft het een spetterende bekerfinale te worden. Kaartjes zijn al te koop vanaf 2 euro dus reden genoeg om te komen kijken. De bekerfinale wordt gespeeld op het terrein van Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid aan de Laan van Nieuw Zuid in Katwijk.

Kaartverkoop Entreeprijs € 3,- (voor groepen vanaf 15 personen € 2,-). Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa van het Kyocera stadion, de kassa`s zijn dinsdag t/m vrijdag van 12.00 – 18.00 uur geopend. Op de wedstrijddag zijn de kassa`s van Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid ook geopend. Tevens kunnen er (tot donderdag 30 mei 19.00 uur) kaarten worden besteld door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bedrag dient dan te worden overgemaakt op rekeningnummer 1526.94.838 t.n.v. Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal. De kaarten worden dan op de wedstrijddag op naam klaargelegd bij de hoofdingang van Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid.

Routebeschrijving komend vanuit de richting Den Haag Den Haag - Wassenaar - Leiden (A44), afslag Katwijk Valkenburg, richting Katwijk aanhouden. Afslag Katwijk aan Zee. Einde afrit bij de verkeerslichten linksaf (Zeeweg). Bij de rotonde wederom linksaf (driekwart). Weg blijven volgen met de bocht mee naar rechts (Boslaan - Parklaan). Deze weg vervolgen, bij de grote rotonde ziet u ons sportpark liggen aan de linkerkant.