Storky vierde afgelopen zondag, 21 april 2013, alweer zijn 10e verjaardag in familiepark Drievliet. Op een schitterende, zonnige zondag vierden de spelers, speelsters en technische staf van ADO Den Haag samen met kleine en grote ADO Den Haagfans de verjaardag van de mascotte van ADO Den Haag.

Het attractiepark was speciaal ter gelegenheid van Storky’s verjaardag opgeleukt met speciale ADO Den Haagkraampjes. De ADO Vrouwen hadden zelfs hun gewonnen KNVB Beker en kampioensschaal uit het kampioensjaar 2011/2012 meegenomen, zodat iedereen ook daarmee op de foto kon. Rond 12 uur kwamen de eerste ADO Den Haagspelers binnen, niet veel later verzamelden ook zij zich door het gehele park om daar handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met de bezoekers.

Al gauw bleek dat er vier spelers ‘vermist’ waren. De taak aan alle jonge ADO Den Haagfans om hen te vinden, voordat Storky zijn verjaardag officieel kon vieren op het podium. Gino Coutinho en Aaron Meijers gingen verkleed door het park als clown, terwijl Vito Wormgoor en Tom Beugelsdijk verkleed waren als medewerker van Drievliet.

Beugelsdijk was zo enthousiast dat die als eerste van de vier was omgekleed. Op de parkeerplaats wees hij als ‘medewerker’ de net aangekomen Vito Wormgoor de weg richting zijn parkeerplek. Pas later had Wormgoor door dat uitgerekend zijn maatje in de verdediging hem dirigeerde op de parkeerplaats, een goede vermomming dus!

Gelukkig voor Storky werden Wormgoor, Meijers en Coutinho snel gevonden. Alleen voor Beugelsdijk was de zoektocht iets lastiger, maar ook hij werd ontmaskerd. De kindjes die als eerste de vermommingen hadden herkend, kregen op het podium een ADO Den Haagtas cadeau. En natuurlijk kreeg de jarige job zelf ook een aantal cadeautjes. Van de ADO Vrouwen kreeg Storky uit handen van Lucienne Reichardt een fotocollage met zijn mooiste momenten als mascotte voor ADO Den Haag. En Danny Holla gaf namens de mannen schitterende, groengele voetbalschoenen cadeau. Die voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt door kinderen van kindercentrum WAUW uit Leidschenveen.

Storky wil graag iedereen bedanken voor de gezellige en leuke verjaardag die hij samen met jullie mocht vieren in Drievliet. Om deze bijzondere dag nogmaals te beleven is een fotoserie en filmpje gemaakt.