Het nationale elftal van Mexico is de winnaar geworden van het 59e ADO Den Haag Jeugdtoernooi door in de finale de verrassende finalist Borussia Mönchengladbach met 1-0 te verslaan.

ADO Den Haag speelde om de 5e en 6e plaats tegen Club Brugge. De Belgen waren beter en effectiever dan de Haagse talenten en beslisten al voor de rust de wedstrijd door een 0-2 voorsprong te nemen. ADO Den Haag probeerde in de 2e helft de aansluitingstreffer te scoren, maar verder dan een aantal kleine kansen kwam ADO Den Haag niet. Club Brugge creerde in de 2e helft ook weinig waardoor de eindstand 0-2 voor de Belgen werd en Club Brugge 5e werd en ADO Den Haag 6e. Lees alle verslagen van de wedstrijden op www.adodenhaagjeugd.nl

Uitslagen zondag 27 mei 2012 Wedstrijd om de 7e en 8e plaats Manchester City - Nationale Elftal van Kazachstan 3 - 0 Kruisfinale Cruzeiro - Borussia Mönchengladbach 0 - 1 Kruisfinale Nationale Elftal van Mexico - Nationale Efltal van Schotland 2 - 1 Wedstrijd om de 5e en 6e plaats ADO Den Haag - Club Brugge 0 - 2 Wedstrijd om de 3e en 4e plaats Cruzeiro - Nationale Elftal van Schotland 1 - 0 Finale Borussia Monchengladbach - Nationale Elftal van Mexico 0 - 1 Eindstand 59e ADO Den Haag Jeugdtoernooi 1. Nationale Elftal van Mexico 2. Borussia Monchengladbach 3. Cruzeiro 4. Nationale Elftal van Schotland 5. Club Brugge 6. ADO Den Haag 7. Manchester City 8. Nationale Elftal van Kazachstan Beste speler van het toernooi Galvan Romo Martin Luis (Mexico) Beste keeper van het toernooi Charles Marcelo da Silva (Cruzeiro) Topscorer van het toernooi Nicola Storm (Club Brugge) met 4 goals