Vorig jaar verzorgde Westland-United, een groep van 19 Westlandse bedrijven die gezamenlijk een dubbele businessunit hebben in het Kyocera Stadion, al mooie planten voor het spelershome en andere ruimtes in het stadion van ADO Den Haag. Dit keer nam deze groep ondernemers het trainingscomplex van de selectie in het Zuiderpark onderhanden.

De leden van Westland-United met een kamerplantenbedrijf of die werkzaam zijn in de plantensector, kwamen met een grote hoeveelheid mooie planten richting Den Haag. De vergaderruimte, de trainerskamer, het kantoor, de fysioruimte en vooral het spelershome in het Zuiderpark zijn nu voorzien van hoge planten en kleinere plantjes op tafel.

Trainer Maurice Steijn was zeer gelukkig met de metamorfose van een aantal wat kale ruimtes. ‘De wat meer huiselijke sfeer is belangrijk voor het gevoel bij dit onderkomen dat de spelers en trainers bijna elke dag van de week zien.` Westland-United hoopt met deze donatie bij te hebben gedragen aan een goede sfeer op het trainingscomplex.

Planten bevorderen de prestaties bij mensen die in plantrijke omgevingen vertoeven, dit is uit onderzoek van TNO Arbeid al eerder vastgesteld! ADO Den Haag dankt Westland-United heel hartelijk en wederom voor deze prachtige groene geste.