Naast de competitiestart staan er zondag 7 augustus nog een aantal `eerste keren` op het programma. Onze spelers zullen bijvoorbeeld voor het eerst spelen met de naam Masters in Finance op de mouw van hun shirt, deze nieuwe Official Partner staat samen met HealthCity/Basic Fit en OZ Racing op het tenue van onze jongens. Wederom een erg mooie deal voor ADO Den Haag waar de club enorm trots op is.

Algemeen directeur Mattijs Manders verwoordt dat gevoel als volgt: "ADO Den Haag is erg verheugd met Masters in Finance als nieuwe partner. Wij gaan er ook van uit dat dit het begin is van een mooie en langdurige samenwerking. De ambities van onze club en Masters in Finance passen uitstekend bij elkaar en het partnership is een perfecte basis om de komende jaren gezamenlijk een verdere groei te realiseren." Masters in Finance Directeur Frans W. Claus: "Masters in Finance heeft in ADO Den Haag een partner gevonden die het net als wij belangrijk vindt om open en eerlijk zaken te doen. ADO Den Haag is een club die sterk in ontwikkeling is en net zoals Masters in Finance een geweldig jaar achter de rug heeft met fantastische resultaten. Samen kijken wij positief naar de toekomst! Als kersverse partner van ADO Den Haag, wensen wij de club een bijzonder goed seizoen toe!"

Wie is Masters in Finance? Masters in Finance is gespecialiseerd in financiële detachering en financieel interim management. Zij kunnen elke klant zeer snel en tegen een concurrerende prijs voorzien van professioneel financieel personeel op alle niveaus, in alle disciplines. Masters in Finance werkt volgens het `good guy, nice price-principe`. Als klant krijgt u altijd professionele medewerkers voor een eerlijke prijs. Om dit te garanderen hanteren zij een open calculatie model. Ze bieden u inzicht in alle tarieven, zodat u precies kunt zien hoe de prijzen zijn opgebouwd. Kwaliteit en snelheid staan bij Masters in Finance voorop. Ze zijn een kwalitatief hoogstaand detacheringsbureau, waar financiële professionals zich in een informele sfeer kunnen ontplooien en ontwikkelen.