Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag als voetballer of keeper schitteren in het Cars Jeans Stadion? Dat kan! In de meivakantie vindt er op dinsdag 30 april, woensdag 1 mei en vrijdag 3 mei 2019 een ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp in het stadion plaats.

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van het voetbal- en keeperskamp. Naast de ADO Den Haag Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van ADO Den Haag en een kinderpersconferentie op het programma.

Het voetbal- en keeperskamp staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen in het Cars Jeans Stadion vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Alle deelnemende jongens en meisjes trainen in hun eigen ADO Den Haag Voetbalkampen-tenue en ontvangen na afloop een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier.

De kosten van het driedaagse ADO Den Haag Voetbal- en Keeperskamp bedragen € 189,- per deelnemer.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doe jij ook mee? Ga snel naar www.adodenhaag.nl/voetbalkampen en schrijf je in!