Op maandag 30 april en donderdag 3 mei deden tientallen ADO Kids mee aan de ADO Kids voetbalclinics, samen met de ADO Den Haag-spelers Indy Groothuizen, Wilfried Kanon, Delano Ladan en Hennos Asmelash. Dat was natuurlijk al erg bijzonder, maar de clinics werd ook nog eens gehouden op het veld van het Cars Jeans Stadion! Voor velen een droom die uitkwam.

Tijdens de clinics werden allerlei soorten spellen gespeeld. Uiteraard allemaal met een bal. Zo was er onder andere schieten in het gatendoek, paaltjesvoetbal, penaltyschieten en natuurlijk ook partijtjes voetbal (met spelers van ADO Den Haag).

Na de voetbalclinics konden alle ADO Kids nog een foto maken met hun 'helden' en een handtekening scoren. En iedereen kreeg een mooie medaille mee naar huis.

Wat waren het twee mooie middagen! Ondanks dat het weer op donderdag een stuk beter was dan op maandag. Bij deze willen wij dan ook alle hulpouders bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Tot in het nieuwe voetbalseizoen!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids, maar wil je in het nieuwe seizoen ook meedoen met onze leuke (voetbal)activiteiten, geef je dan nu snel op voor onze kidsclub via DEZE LINK.