Op maandag 17 oktober stond het ADO KIDS voetbaltoernooi op het programma in het Kyocera Stadion. Ruim 130 ADO KIDS beleefden een dag om nooit te vergeten, want zij mochten samen met Édouard Duplan, Wilfried Kanon, Ruben Schaken en Ernestas Setkus voetballen!

De kinderen werden op leeftijd onderverdeeld in twee poules met elk vijf teams. De wedstrijden waren behoorlijk spannend en er vielen regelmatig mooie doelpunten. De mooiste goal van de middag werd gescoord uit een vrije trap. De bal belandde met een mooie krul in de kruising.

Eén van de deelnemers had zelfs twee taken. De eerste twee wedstrijden scoorde hij als diepe spits drie doelpunten en de andere wedstrijden was hij de man op het doel. Een aantal andere KIDS zagen het na twee verloren wedstrijden niet meer goedkomen. Zij vonden eigenlijk dat de 'lange' keeper Ernestas Setkus het doel moest bewaken.

Na afloop van de wedstrijden konden de deelnemers wat foto’s en handtekeningen van de spelers scoren. Hierna was het tijd voor de officiële prijsuitreiking. Ook vandaag was meedoen aan het toernooi belangrijker dan winnen en daarom hebben alle deelnemers een mooie medaille gekregen en konden zij vol trots richting huis afreizen. Zie hieronder een fotoverslag en een video van de heerlijke middag.