Op woensdag 27 september, organiseert ADO Den Haag een ADO KIDS Clinic. Alle actieve ADO Kids-leden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen GRATIS aan deze clinic meedoen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven via de button onderaan de pagina of klik hier. Het strijdtoneel van dit event is het complex van de jeugdopleiding van ADO Den Haag: ‘’De Aftrap’’. Het hele programma duurt van 14:00 uur tot 16:00 uur. 

De ADO KIDS clinic is de symbolische start van het nieuwe activiteitenseizoen van de ADO KIDS Club. Bij de ADO KIDS clinic staan er verschillende voetbaloefeningen op het programma waar iedereen, van elk niveau, zijn of haar voetbalskills bij kan verbeteren. Uiteraard gaat het vooral om plezier en gaan we er samen een fantastische middag van maken. Wat deze middag extra leuk maakt, is dat er een aantal spelers en speelsters van ADO Den Haag langskomen. Wie dit zijn, daar kom je op woensdag 27 september achter. Zien we je daar verschijnen? Mascotte Storky zou het te gek vinden als je komt! 

De inschrijving voor deze clinic is NU geopend. Schrijf je snel in, want vol = vol. Na inschrijving zul je snel meer (praktische) informatie ontvangen over het programma.

Tijdstip: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Jeugdcomplex ‘’De Aftrap’’