Donderdag 2 maart stond de kwartfinale van de TOTO KNVB beker op het programma. ADO Den Haag mocht na een 1-0 zege op Go Ahead Eagles in de achtste finale aantreden tegen een van de drie ploegen uit de traditionele top-3! PSV was de tegenstander in de kwartfinale. Niet alleen de spelers van ADO Den Haag en bijna 500 fans van de club reisden af naar Eindhoven, ook elf fanatieke leden van de ADO KIDS Club gingen die kant op om deel te nemen aan de line-up activiteit in samenwerking met de PSV Kidsclub.

Om 15.30 uur verzamelden de elf kinderen met begeleiding voor ons eigen Bingoal Stadion en ging de ADO Kids Club voor de derde keer dit seizoen mee naar een uitwedstrijd voor de Player Escort. Onze trotse partner Van Heugten had ook dit keer het vervoer geregeld zodat om 15.45 uur de kinderen richting Eindhoven konden vertrekken. Door de drukte op de weg hadden de kids zich al in de bus in een geel-groen tenue gestoken waardoor ze direct bij ontvangst meegenomen konden worden door de begeleiders van de kidsclub van de Eindhovenaren.

lineup psv3

De kids kregen een korte uitleg en mochten daarna langs het veld genieten van de geweldige sfeer die voorafgaand aan de opkomst in het Philips Stadion hing. Rond 18:45 uur kwamen de spelers naar buiten en namen zij de ADO KIDS bij de hand om zo mee te lopen in de line-up. Een geweldige ervaring voor deze elf ADO KIDS!

Na het oplopen kon er in een kleedkamer van het echte PSV-museum snel omgekleed worden om zo snel mogelijk de wedstrijd te kunnen kijken. Dit deden de ADO KIDS samen met de PSV KIDS in vak ZZ. Helaas won de gastheer de wedstrijd met 3-1 en strandde hiermee het bekeravontuur van Onze Trots.

Tijdens de terugweg waren er veel kids die nog even nadroomden van de onvergetelijke ervaring en werd de wedstrijd Real Madrid - FC Barcelona bekeken. Ook kregen de begeleiders van de ADO KIDS Club een onwijs lief bericht met een kleinigheidje waarin dank werd uitgesproken voor de leuke activiteiten die gedurende het seizoen worden georganiseerd. Dit zijn mooie complimenten waar wij het als ADO KIDS Club voor doen! 

lineup psv2

Een mooie ervaring voor elf kidsleden van de ADO KIDS club! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van de ADO Kids? Geef je dan nu snel op.