Op woensdag 26 oktober kwamen maar liefst 80 ADO KIDS bijeen voor de allereerste editie van het ADO KIDS Herfsttoernooi op De Aftrap. Op twee verschillende velden, in twee verschillende poules waren de kinderen gebrand om voor de finale te gaan. Dit ging met een hoop enthousiasme en energie gepaard, wat we graag zien bij ADO Den Haag!

2022 10 26 adokids hersttooernooi 050

Een half uur voor aanvang van het evenement stroomde het jeugdcomplex van ADO Den Haag langzaam vol voor het groots aangekondigde Herfsttoernooi voor de ADO KIDS. De kinderen kregen bij aanmelding direct de juiste kleur hesje en team toegewezen, om zo klokslag 14 uur te kunnen starten met de eerste wedstrijden. De wedstrijden werden begeleid door trainers van ADO Den Haag in de Maatschappij en enkele vrijwilligers. Als kers op de taart kwamen Mario Bilate en David van de Riet ook nog langs om tijdens het toernooi een balletje te trappen met onze ADO KIDS.

img 8776 2

Uiteindelijk werd de finale tussen team Severina en team De Waal gespeeld waarbij team Severina er met de hoofdprijs vandoor ging. De sfeer rondom de finale was te danken aan de positieve ADO KIDS die ondanks het niet halen van de finale toch de andere teams op positieve en energieke wijze aanmoedigden.

Alle ADO KIDS en ouders/supporters worden bedankt voor hun enthousiasme! Ook een dankwoord voor de vrijwilligers Henk, Peter en Storky. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

 2022 10 26 ado kids herfsttoernooi 022