De ADO Den HaaG-Storks hebben een nieuwe shirtsponsor gestrikt. Met veel trots zal PLYRS dit seizoen prijken op het geel-groene shirt. Het gloednieuwe Haagse sportmerk heeft het doel om sporten wereldwijd mogelijk te maken voor alle kinderen en begint hiermee door het G-team van ADO Den Haag te ondersteunen.

De samenwerking tussen beide partijen kwam tot stand via de online veiling van de Meer dan Voetbal-week. Tijdens deze campagneweek lieten alle Nederlandse betaaldvoetbalclubs zien niet alleen de focus te hebben op de sportieve prestaties, maar ook op maatschappelijke projecten. Eén van de veilingitems van ADO Den Haag was het hoofdsponsorschap voor de G-Storks.

ADO Den Haag G-Storks x PLYRS
Sporten is helaas nog voor veel kinderen wereldwijd een onhaalbare luxe. PLYRS steunt organisaties in binnen- en buitenland die zich inzetten om sporten mogelijk te maken voor alle kinderen. Met de G-Storks laat ADO Den Haag de voetbaldroom van kinderen met een beperking in vervulling gaan. “We helpen graag om dit initiatief, zowel dit seizoen als in de toekomst, mogelijk te blijven maken in de Haagse regio”, zegt Juriaan Houdijk, één van de oprichters van PLYRS. “Daarnaast is het doel fantastisch en willen we hier vanuit maatschappelijk oogpunt graag een steentje aan bijdragen.”

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van ADO Den Haag is trots dat een Haags bedrijf als PLYRS zich heeft verbonden aan de G-Storks. “We leven in een moeilijke tijd en hebben daarom veel waardering voor iedereen die ADO Den Haag in deze periode ondersteunt. De G-Storks zijn een belangrijk onderdeel binnen de club en ik zal ze dan ook met veel interesse gaan volgen in de Bijzondere Eredivisie.”

Ook G-Storks Brenda en David zijn trots op hun nieuwe shirt met het logo van PLYRS op de voorkant. “Naast het feit dat het shirt er tof uitziet, zorgt dit partnership er ook voor dat we ons extra goed kunnen voorbereiden op de wedstrijden in de Bijzondere Eredivisie”, zegt Brenda. Daar sluit David zich helemaal bij aan. “We zullen ons shirt dit seizoen met trots dragen en hopen hierin veel wedstrijden te zullen winnen!”

De Bijzondere Eredivisie
Sinds september 2019 doen de ADO Den HaaG-Storks mee aan de Bijzondere Eredivisie. Deze competitie is opgezet door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en de VriendenLoterij om ook kinderen met een beperking de kans te geven om voor een Eredivisieclub uit te komen. Op verschillende locaties worden er speelronden georganiseerd, waarin de ploegen van acht Eredivisieclubs het doorgaans in verschillende voorwedstrijden tegen elkaar opnemen. Zo zal er op zondag 25 oktober een speelronde worden afgewerkt op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag.

Over PLYRS
PLYRS is een Haags bedrijf, die is ontstaan dankzij een samenwerking tussen The Cotton Express en Key Merchandise BV. Beide bedrijven zijn al jaren actief in de creatie van merchandise/werkkleding voor merken, influencers en bedrijven. Met een inkoopkantoor in China en een eigen atelier in Pakistan zijn de lijnen zo kort mogelijk om zo kwalitatieve en gecontroleerde producten te leveren. Van verlichting tot werkkleding, van pluche tot give-aways! Middels de eigen webshopmodule OfficialBrand.eu worden klanten (B2B en B2C) aangesloten met een eigen webshop. Klanten lopen inmiddels uiteen van musea tot sportverenigingen. Veel van de productie voor de webshops is on-demand; geen voorraad en geen financieel risico! Meer informatie over PLYRS is te vinden op www.ballplyrs.com.

selectie siteselectie site