Competitie

De ADO Den Haag VO Voetbal League is de grootste scholencompetitie van de regio. De competitie bestaat uit zaalvoetbalwedstrijden tussen twaalf verschillende scholen in het Voortgezet Onderwijs. Er wordt gestreden in 3 verschillende leagues: Jongens brug- en tweedeklas, jongens derde- en vierde klas en meiden brugklas t/m de vierde klas. Met jaarlijks 28 deelnemende teams die vanaf oktober tot april spelen voor het kampioenschap stimuleren we de doelgroep om ook na schooltijd te sporten.

Meer dan Voetbal

De wedstrijden worden iedere vrijdag gespeeld in de Sportcampus Zuiderpark tussen 17.00 en 21.00 uur. Naast de wedstrijdpunten kunnen er meer punten worden verdiend door middel van de sportieve prestaties van het team. Zo zorgen het hanteren van de normen en waarden (op tijd komen, beschikbaar gestelde kleding aan, beleefdheid naar scheidsrechter en tegenstander, enz.) en het bijwonen van de maatschappelijke bijeenkomsten voor een hogere klassering in de eindrangschikking.

Voor actuele speelschema’s, standen en overige informatie over de ADO Den Haag VO Voetbal League verwijzen we u graag naar onze Instagram. #ADOVOVL!

24062022 vovl finales 005