De specialist in aannemen en in het verpakken van foodproducten

Voor verpakken en aannemen zoals u dat wilt!

Wilt u uw foodproducten snel, hygiënisch en vakkundig laten om- of verpakken? Of zit u te springen om een betrouwbare heftruckchauffeur? Denk dan aan Looije Verpakkingen!

Wij hebben deskundige uitzendkrachten in huis met een uitstekend gevoel voor versproducten. Zij zijn goed ingewerkt en hebben evenveel aandacht voor één kist citrusfruit als voor een complete lading avocado’s. Onze uitzendkrachten werken altijd onder begeleiding van een ervaren voorman. Bij medewerkers van Looije Verpakkingen zijn uw foodproducten dus in vertrouwde handen.

Wij werken altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Met ons colliconcept bieden wij u zelfs de mogelijkheid om tegen een nóg scherper en vooraf vastgesteld tarief de klus te laten klaren. Geen verrassingen en afspraak is afspraak!

Maar bij Looije Verpakkingen gaan wij zelfs verder dan alleen het uitzenden van werknemers en het aannemen van gehele partijen foodproducten. Wij denken in totaaloplossingen! Met het plaatsen van onze innovatieve machines op diverse paklocaties, realiseren wij volledige ontzorging. Niet alleen de werkzaamheden van het om- en verpakken van foodproducten worden door onze werknemers zorgvuldig uitgevoerd, ook neemt Looije Verpakkingen de inkoop van het gewenste verpakmateriaal, zoals schaaltjes, deksels en folie, voor haar rekening. Alle verpakkingen worden van de benodigde stickers voorzien. Het verpakken van uw producten wordt door Looije Verpakkingen optimaal gestroomlijnd. Met deze totaaloplossing heeft u hier absoluut geen omkijken meer naar!

 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team