CSU was al verbonden aan ADO Den Haag als sponsor en schoonmaakleverancier. Die samenwerking smaakte naar meer. Vanaf dit seizoen tot 2020 treedt CSU op als strategisch partner van ADO.

csu1

CSU is al 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Voor bedrijven, instellingen, overheden en organisaties verzorgt CSU op bijna 10.000 locaties een compleet pakket schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten. Met een excellente operatie en hospitality bezorgt CSU professioneel en betrokken maatwerk. Onder het motto ‘Scherp op schoon’ is CSU met diverse vestigingen en 14.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk.

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur CSU West: “CSU is een landelijk opererend bedrijf, maar ik denk dat we zo groot geworden zijn door regionaal te blijven denken en werken. Wij zijn - met een vestiging in Rijswijk - al jaren actief in de regio Den Haag. Zodoende startten we vorig jaar als schoonmaakleverancier gecombineerd met een sponsorschap bij ADO. Dat beviel zo goed dat we de samenwerking nu intensiveren.”

csu2

Naast strategisch partner, steunt CSU de komende jaren de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Zo realiseert CSU arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen aan de slag in de schoonmaakdienstverlening in het Cars Jeans Stadion.

De Brouwer, “Het mag duidelijk zijn, wij zijn blij en trots op ons partnerschap met ADO Den Haag. We gaan samen voor een topprestatie, zowel op als om het veld!”

Meer informatie vindt u op www.csu.nl.

 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team