ADO Den Haag heeft vrijdag 19 november jl. een uniek partnership gesloten met Sir Winston Leisure Group. Naast het verlengen en upgraden van het sponsorcontract hebben Harry Ballemaker en ADO Den Haag besloten samen te gaan ondernemen en compagnons te worden van elkaar. In de voormalige Fanshop van ADO Den Haag wordt in de komende maanden hard gewerkt om het concept van Sir Winston Fun & Games te realiseren onder de conceptnaam: ADO Den Haag Fun & Games .

Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van Harry Ballemaker (eigenaar Sir Winston Leisure Group) in vervulling. ‘Wij zijn trots dat wij, samen met ADO Den Haag, ons Sir Winston Fun & Games-concept uit mogen gaan rollen. Naast onze speellocaties in Schiedam, Amsterdam, Scheveningen en Rijswijk voegen wij nu het Cars Jeans Stadion- Den Haag toe aan ons portfolio. Ik heb menig ondernemingen op mijn naam staan, maar dit is wel een hele speciale waar ik als ADO-man enorm blij van wordt.’

img 2980

Commercieel Manager Jesper van den Bosch is zeer verheugd om dit nieuws te kunnen delen. ‘Samen ondernemen met een zeer gewaardeerde sponsor bij een Betaald Voetbal Organisatie dat hoor je niet vaak, noem het gerust zeldzaam. Van iedere euro waarmee straks gespeeld wordt binnen de speellocatie vloeit de helft direct terug naar ADO Den Haag. Naast Strategisch Partner en Broeksponsor is Sir Winston nu ook zakenpartner van ADO Den Haag. In één woord ‘geweldig’, besluit Van Den Bosch.

In de afgelopen 9 maanden is er hard gewerkt aan het plan met als doel de beleving, voor supporters in alle leeftijdsgroepen, in en rondom het stadion te vergroten. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of gewoon gezellig met je vrienden komen spelen het kan straks allemaal en dat zes dagen per week.

Naar verwachting kunnen de deuren van het ADO Den Haag & Sir Winston Fun & Games concept medio voorjaar 2022 worden geopend. ADO Den Haag dankt Harry Ballemaker en Sir Winston voor het vertrouwen en kijkt met veel vertrouwen uit naar deze samenwerking.

img 2982

Meer informatie Sir Winston Fun & Games

Sir Winston Fun & Games is een Family Entertainment Center. Een plek om samen te komen voor jong en oud en vooral veel plezier te maken. Bij ons vind je spannende en leuke behendigheidsspelen, de allernieuwste games en ook de klassieke arcadespellen.

Zet nieuwe highscores, win leuke prijzen door het verzamelen van tickets of versla je tegenstander in een rechtstreeks airhockey duel.

Voor informatie over het concept ga je naar www.sirwinstonfungames.nl.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team