Op zaterdag 1 februari viert ADO Den Haag haar 115de verjaardag! Uitgerekend op deze speciale dag staat de thuiswedstrijd tegen Vitesse (18.30 uur) op het menu. Natuurlijk staat dit duel in het teken van ons jubileum en worden er veel activiteiten georganiseerd in en rondom het Cars Jeans Stadion. Dat wil je natuurlijk niet missen!

Zakelijk naar ADO Den Haag
Graag ontvangen wij u zaterdag in onze speciaal aangeklede zakelijke ruimtes. Verschillende live optredens en andere vormen van entertainment zullen deze wedstrijd extra bijzonder maken. 

Heldenplein
Vanaf 16.00 uur wordt het Heldenplein omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs, wij ontvangen u graag met een glaasje Glühwein of een beker warme chocolademelk. U kunt schaatsen, meedoen aan oud-Hollandse winterspelen of genieten van de sfeer bij de après skihut.

In het stadion
Voor de wedstrijd staat er een vuurwerkshow en een spetterend optreden van John Medley op de planning.

Jubileumshirt
ADO Den Haag zal aantreden in het speciaal, in samenwerking met Errea, ontworpen jubileumshirt. De tenues zijn gebaseerd op het memorabele seizoen van 1985/1986 waarin ADO Den Haag als eerste club ooit ongeslagen kampioen werd in de Eerste Divisie. 

In de rust 
Er zullen veel oud-spelers van ADO Den Haag aanwezig zijn bij de jubileumwedstrijd op zaterdag 1 februari. Zo ook de helden uit het kampioenjaar 1985/1986, in de rust zullen zij een ereronde op het veld maken. 

Na de wedstrijd
Een uur na de wedstrijd (21:30 uur) zal er een toast uitgebracht worden op het 115-jarig bestaan van ADO Den Haag. Deze toast zal plaatsvinden in de Residentie Lounge. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om samen met Algemeen Directeur Mohammed Hamdi en medewerkers van ADO Den Haag het glas te heffen. 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team