Alle Sky Lounge houders van voetbalclub ADO Den Haag maken vanaf het begin van dit seizoen gebruik van Tckl. De club heeft hiervoor een partnership afgesloten met het Nederlandse softwarebedrijf. ''Twee jaar geleden begonnen we met de ontwikkeling van Tckl om een lastig administratief proces voor grote sponosren van profclubs een beetje leuker en makkelijker te maken. We zijn erg blij met het vertrouwen van ADO Den Haag in ons product en kijken uit naar de samenwerking de komende tijd'', aldus Marc Schriemer medeoprichter en eigenaar van Tckl.

Met Tckl nodigen sponsoren van de club eenvoudig hun gasten per mail of Whatsapp uit voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Als gasten de uitnodiging accepteren, ontvangen ze een paar dagen voor de wedstrijd hun toegang- en parkeerkaarten automatisch per mail. Ook het stadionbezoek en de entree is hiermee makkelijker geworden. De digitaal ontvangen tickets kunnen bij ADO Den Haag vanaf de telefoon worden gescand. Mocht een sponsor meer tickets willen bestellen dan kan dat ook eenvoudig vanuit één omgeving, te weten Tckl.

Voor gasten van sponsoren is er tevens de mogelijkheid om vooraf te zien wie er in de betreffende Sky Lounge aanwezig zullen zijn. Op die manier hoopt ADO Den Haag alle bezoekers en relaties nog beter te kunnen informeren en het netwerken te bevorderen.

Tckl wordt al door diverse andere sponsoren bij voetbalclubs gebruikt, FC Groningen, Ajax, Heracles en SC Heerenveen. ADO Den Haag is de eerste club die Tckl aan al haar Sky Lounge houders beschikbaar stelt.

ADO Den Haag: ''We werken nu drie wedstrijden met Tckl en onze Sky Lounge houders zijn enthousiast. Zowel voor de Sky Lounge houders als ADO Den Haag levert het werken met Tckl een enorme tijdsbesparing op''.

Sponsoren van ADO Den Haag vinden meer informatie over Tckl via deze link.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team