De leden van de Business Club van ADO Den Haag zijn afgelopen week in een goed gezelschap afgereisd naar Porto. Daar werd volop genoten van al het moois wat de Portugese havenstad te bieden heeft, met een spectaculaire Champions League-wedstrijd als hoogtepunt.

Op woensdagochtend 6 maart om 8.30 uur verzamelden de deelnemers zich op Schiphol. Iedereen was ruim op tijd aanwezig en met een goed humeur klaar voor de trip richting Porto. Na wat snuffelen tussen de parfums, horloges, zonnebrillen en stroopwafels ging de groep met een kop koffie door richting de gate. Een paar kopjes koffie op kilometers hoogte verder kwamen we aan op Porto Airport. Daar waar iedereen flinke regenbuien verwachtte, werden we met heerlijke zonnestralen ontvangen.

img 8419

Na een korte busrit naar het hotel en een vrije middag was het tijd om de Portugese keuken te ontdekken. Dat deden we bij een klein restaurant, waar een Portugese familie ons met open armen heeft ontvangen. Na een heerlijk avondmaal klonken zelfs hier de klanken ‘O, O, Den Haag’ uit de speakers en zong iedereen natuurlijk uit volle borst mee. Even de stembanden opwarmen om vervolgens FC Porto aan te moedigen in het sfeervolle Estádio do Dragão. Wat werden we daar rijkelijk beloond met een mooie Champions League-wedstrijd, goede plekken, een gezellige sfeer en in de verlenging winst voor de thuisploeg tegen AS Roma!

img 8430

Op de volgende dag werd de stad ontdekt. In een typisch Portugees restaurantje kwamen er heerlijke gerechtjes op tafel. Met de ruime keus aan vis, ham en kaas wilde iedereen alles proberen! Helaas zat het weer op deze middag niet heel erg mee, maar gelukkig waren er poncho’s.

img 8445

In een GoCar kon iedereen weer even het kind in zichzelf loslaten en crosten we achter de gidsen aan de stad door. Na deze rit had iedereen wel zin in een borrel. En waar doe je dat in Porto? Na een flinke wandeling door de stad en over de bekende brug de Ponte Louis, kwamen we aan bij Taylor’s. Hier kregen we rondleiding door het porthuis en mochten we van Taylor’s port proeven.

img 8471

Iedereen koos er na deze actieve middag voor om even bij te komen in het hotel. Al die indrukken en vooral ook de afgelegde kilometers kostten toch heel wat energie. Nadat ieder voor zich ergens ‘lekker’ had gegeten werd de trip afgesloten in de bar van het hotel, waar met elkaar werd gelachen en nagepraat over leuke dagen!

img 8465

Helaas was het de volgende ochtend tijd om te vertrekken. Met de strakblauwe lucht en warme zon hadden velen toch nog wel wat uurtjes langer willen blijven, maar helaas stond het vliegtuig op de luchthaven klaar om ons terug naar Nederland te vliegen.

Alle deelnemers bedankt voor de gezelligheid. Wij kijken terug op een zeer geslaagde trip!

 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team