ADO Den Haag heeft dit seizoen Engelsman Hoveniers B.V. als nieuwe unithouder mogen verwelkomen. Eigenaar André Engelsman van het Haagse hoveniersbedrijf heeft afgelopen donderdag in zijn eigen Sky Lounge officieel getekend voor één seizoen, met de intentie voor een langere termijn. 

Het is niet de eerste keer dat Engelsman Hoveniers aan ADO Den Haag verbonden is, aangezien het hoveniersbedrijf eerder al een aantal jaren Residentie Seats had. Dat André Engelsman nu deze stap kan zetten met zijn bedrijf, vindt de geboren Hagenaar erg mooi. “Je hebt weleens van die wensen in je leven...”, begint Engelsman zijn verhaal. “Normaal gesproken zou dit niet snel haalbaar zijn als hovenier. Het is daarom prachtig dat ik familie, relaties en klanten kan uitnodigen en meenemen naar ADO Den Haag. Het draait voor mij namelijk vooral om ontspanning en amusement. Netwerken is een leuke bijkomstigheid”, aldus Engelsman.

Het hart van Engelsman kleurt duidelijk geel-groen. “Het ADO Den Haag-gevoel komt bij mij altijd naar boven. Ik ben met deze club opgevoed. Aan de hand van mijn vader ging ik al naar het Zuiderpark, waar we achter het doel zaten. We gingen voor de wedstrijd altijd naar een café aan de Soestdijksekade. Ik kan me deze tijd nog goed herinneren”, stelt de eigenaar van Engelsman Hoveniers.

Over Engelsman Hoveniers
De geschiedenis van Engelsman Hoveniers B.V. begint in Den Haag en gaat terug naar de jaren ‘30, toen de overgrootvader van de huidige directeur besloot om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels bestaat Engelsman Hoveniers al 80 jaar. Het hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen voor verenigingen van eigenaren, kantoorcomplexen, bedrijven, gemeenten, institutionele beleggers en particulieren. Met de gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring is Engelsman Hoveniers in staat om elke behoefte op groengebied te vertalen naar een economisch en adembenemend resultaat. Kijk voor meer informatie op engelsmanhoveniers.nl.

Op de foto boven: Remco van der Veen (Commercieel Manager ADO Den Haag) en André Engelsman (directeur/eigenaar Engelsman Hoveniers B.V.)

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team