ADO Den Haag en Yarden hebben met elkaar een overeenkomst voor de rest van het seizoen gesloten. Onderdeel hiervan is dat de gerenommeerde uitvaartorganisatie structureel op de boarding op de balustrade en op de videowalls in het Cars Jeans Stadion te zien zal zijn. Dinsdag werd de overeenkomst door adjunct directeur Hans Leicher van Yarden en commercieel manager Remco van der Veen van ADO Den Haag getekend in het perscentrum van het Cars Jeans Stadion.

Yarden zal in de nabije toekomst de kans bieden om de as te verstrooien op een speciaal ingericht ADO Den Haag-verstrooiveld en zal, na de verbouwing van Yarden Nieuw Eykenduynen in Den Haag (Kamperfoeliestraat 2a), een speciale ADO Den Haag-rouwkamer beschikbaar stellen om overledenen op te kunnen baren. De rouwkamer en het speciale strooiveld, met daarin stoeltjes uit het Cars Jeans Stadion, zijn vanaf medio 2019 mogelijk.

“Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking”, vertelt Karin Trommelen, Teamcoach Zorg en Bedrijfsbureau van Yarden. Trommelen weet als geen ander dat niet iedereen het even makkelijk vindt om over uitvaart, rouw en overlijden te praten. “Toch hoort het bij het leven. Het geldt voor iedereen. Het maakt niet uit wat je achtergrond is; de dood is een onderwerp dat ons allemaal raakt. Vanuit onze ervaring weten wij hoe belangrijk het is om over de dood te blijven praten.”

“Supporter van ADO Den Haag ben je van de wieg tot het graf. Voor fans en supporters is de club onderdeel van het leven, dus waarom zou dit niet te zien mogen zijn bij de uitvaart?”, stelt Trommelen. “Daarom is het ook belangrijk om je uitvaartwensen vooraf bespreekbaar te maken.”

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

 yarden bewerkt 4 site

Op de foto van links naar rechts: Jesper van den Bosch (Accountmanager ADO Den Haag), Hans Leicher (Adjunct Directeur Yarden), Karin Trommelen (Teamcoach Zorg en Bedrijfsbureau Yarden), Floris Jansen (Interim-Manager Yarden) en Remco van der Veen (Commercieel Manager ADO Den Haag)

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team