Fruition Partners is trots per direct rugsponsor te zijn van ADO Den Haag. Vanaf 11 november aanstaande zal het logo van Fruition Partners tijdens negen wedstrijden op het tenue van ADO Den Haag zichtbaar zijn.

Fruition Partners-CEO Eugène Wolf: “We zijn ongelooflijk blij om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan ADO Den Haag. Met name de teamspirit en de doorzettersmentaliteit spreken ons ongelooflijk aan. We kijken uit naar een mooie en vruchtbare samenwerking.”

Fruition Partner is één van de snelst groeiende IT-bedrijven in de regio Den Haag. Fruition Partners adviseert grote organisaties over complexe IT-vraagstukken en begeleidt die organisaties bij het implementeren van oplossingen.

fruition2 website

Een van de belangrijkste producten van Fruition Partners is IT4IT. IT4IT zorgt ervoor dat alle verschillende IT-producten binnen een bedrijf in kaart worden gebracht en dat er een slim plan komt om het beheer van alle aanwezige IT op de rails te krijgen.

Fruition Partners is een jonge getalenteerde club van enthousiaste en getalenteerde IT-professionals. Fruition Partners heeft vestigingen in Nederland, Engeland, Zwitserland, Portugal, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland.

“ADO Den Haag is verheugd om Fruition Partners als sponsor te mogen begroeten. De ambitie van Fruition Partners strookt met de identiteit van ADO Den Haag. We zijn er trots op met Fruition Partners weer een echte Haagse sponsor te hebben gevonden”, zegt Remco van der Veen, commercieel manager van ADO Den Haag.

Eerder maakte ADO Den Haag bekend dat MUNT Hypotheken rugsponsor is geworden voor negen wedstrijden. Fruition Partners zal tijdens negen andere wedstrijden op de rug prijken.

 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team