ADO Den Haag en Skihut gaan intensiever met elkaar samenwerken. Het A-merk op het gebied van wintersport en in het bijzonder winterjassen heeft voor één jaar getekend als officiële wisselsponsor van de club en zal gedurende deze periode ook structureel op de boarding op de balustrade in het Cars Jeans Stadion te zien zijn.

Skihut is al jaren zichtbaar bij ADO Den Haag, onder meer met advertenties en een ‘media mirror’ in de businessclub. Het toonaangevende bedrijf in exclusieve wintersportkleding, fashion en badmode draagt de trots van de Haagse regio, maar heeft ook landelijke bekendheid. Net als ADO Den Haag dus. Deze overeenkomst is volgens Marketing Manager Bart Boreel van Skihut één van de redenen om de samenwerking met ADO Den Haag uit te breiden. “We zijn echt aan het nadenken over hoe we elkaar kunnen versterken en zijn er trots op dat we deze stap hebben kunnen zetten.”

“Er zijn zoveel raakvlakken tussen Skihut en ADO Den Haag, waaronder de maatschappelijke betrokkenheid en regionale verbondenheid van beide partijen. Hiernaast is natuurlijk ook de sportieve ontwikkeling van de ploeg van Fons Groenendijk een mooie reden om de samenwerking te intensiveren”, aldus Boreel. Met Skihut kan hij regelmatig spelers van ADO Den Haag in de winkel begroeten.

Over Skihut
Skihut heeft de grootste winterjassencollectie van Nederland en biedt daarnaast alles wat men nodig heeft voor de wintersport. Tevens heeft Skihut een uitgebreid assortiment op het vlak van casual fashion en - in de zomermaanden - badmode. Bij Skihut kan je terecht voor de meest exclusieve merken, zoals Canada Goose, Parajumpers, Woolrich, Bogner, Moncler, Toni Sailer, Peak Performance, Sportalm, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Armani.

Skihut organiseert op zaterdag 3 en zondag 4 november haar Winter Kick-off. Dat is de officiële opening van het winterseizoen. Tijdens dit weekend wordt op feestelijke wijze de nieuwe wintercollectie gepresenteerd. Voor de bezoekers staan hapjes en drankjes klaar en er worden meerdere prijzen verloot.

Op de foto van links naar rechts: Jeanine Mussani (Skihut), Bart Boreel (Skihut), Jesper van den Bosch (ADO Den Haag), Robin Burgman (ADO Den Haag)

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team