Met trots kan ADO Den Haag bekendmaken dat de eerste sponsor voor de eSports-tak gevonden is. Skill Games, onderdeel van Soccer Camps United, heeft zich als eerste partij verbonden aan ADO Den Haag eSports. Skill Games zal onder meer in de eDivisie op het shirt te zien zijn.

ADO Den Haag is zeer verheugd met de samenwerking met Skill Games, omdat de club graag wil investeren in eSports en hiermee een mooie aanzet wordt gegeven voor verdere groei op dit vlak. “Dit is een mooie stap voor ADO Den Haag, waar we heel blij mee zijn. We hopen dat dit een sneeuwbaleffect teweeg zal brengen en dat andere partijen het dus ook zullen aandurven om hun naam te koppelen aan ADO Den Haag eSports”, aldus algemeen directeur Mattijs Manders van ADO Den Haag.

Jelle Beuker, mede-eigenaar van Skill Games, tekende afgelopen week vol enthousiasme het contract. “Dit is een mooi moment. Voor ons ligt de nadruk in deze samenwerking op activatie middels events in het stadion en in de regio”, aldus Beuker. “Onze skill games sluiten perfect aan bij de belevingswereld van de jeugd. Wij maken een vertaalslag van het plezier in het gamen naar het plezier op het veld. Want of ze de skill games nou in FIFA 19 spelen of in het echt... de kinderen vinden het even leuk. Bij onze voetbalkampen zijn de skill games bovendien het favoriete onderdeel van veel deelnemers.”

Komende zaterdag wordt de samenwerking tussen ADO Den Haag eSports en Skill Games bij de thuiswedstrijd tegen NAC Breda informeel afgetrapt in een Sky Lounge in het Cars Jeans Stadion. Het doel wat ADO Den Haag en Skill Games gezamenlijk voor ogen hebben is om uiteindelijk een ADO Den Haag eLounge te kunnen realiseren, vol met ADO Den Haag eSports-partners.

Over Skill Games
Skill Games is geen officiële bedrijfsnaam, maar is onderdeel van Soccer Camps United. De skill games zijn gebaseerd op de vaardigheidsoefeningen in de razend populaire game FIFA 19 en behoren tot de activiteiten van de voetbalkampen die Soccer Camps United door het hele land organiseert voor kinderen. Kijk onderaan voor een fraaie video van de skill games die georganiseerd worden door de kersverse sponsor van ADO Den Haag eSports.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team