DEN HAAG - Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en ADO Den Haag ondertekenden op zaterdag 15 september 2018 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar.

Paul Doop, voorzitter raad van bestuur HMC en Mattijs Manders, Algemeen Directeur van ADO Den Haag, zetten voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag - PSV hun handtekening onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Sinds 2009 werken ADO Den Haag en HMC al nauw samen om een bijdrage te leveren aan de Haagse gemeenschap. Vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid combineerden de organisaties het sportieve karakter van ADO Den Haag met de kwaliteiten van de medisch specialisten en verpleegkundigen van HMC. Die samenwerking resulteerde onder meer de oprichting van de stichting Bewegen Tegen Kanker.

Ook is bij elke thuiswedstrijd een aantal patiënten van HMC met een familielid en vrijwilligers te gast bij ADO Den Haag. Zij krijgen daar een VIP-behandeling. Dat is voor patiënten, in een vaak lastige levensfase, een onvergetelijke ervaring. Tegelijk verzorgen de sportartsen van HMC de sportkeuringen voor de spelers en trainers van ADO Den Haag.

Uitbreiding van samenwerking

De komende jaren gaan HMC en ADO Den Haag nog meer samen doen in het partnership. De afgelopen jaren zijn vooral kankerpatiënten en hun familie bij de activiteiten betrokken. Dit wordt uitgebreid naar andere groepen patiënten in het ziekenhuis. Tegelijk wil HMC, samen met ADO Den Haag, nog meer doen om een gezonde leefstijl in de stad en de regio te stimuleren. Deze activiteiten zullen de komende maanden nader worden uitgewerkt.

Paul Doop, voorzitter raad van bestuur HMC: “We zijn erg bij met de voortzetting van onze samenwerking met ADO Den Haag. Het bezoek aan een wedstrijd bij ADO Den Haag met een familielid betekent heel veel voor onze patiënten. Dat wij nu nog meer met ADO Den Haag gaan doen om mensen te stimuleren gezonder te leven, maakt onze samenwerking van grote betekenis voor de regio.”

Op de foto: links Mattijs Manders (Algemeen Directeur van ADO Den Haag), rechts Paul Doop (voorzitter raad van bestuur HMC)

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team