Vlak voor het einde van de zomerse transferwindow heeft de Business Club van ADO Den Haag nog een mooie versterking aan boord weten te halen. Aannemersbedrijf Nederpelt & zn. is toegetreden tot het grootste zakelijk netwerk van de regio Haaglanden.

Aannemersbedrijf Nederpelt & zn. is een echt familiebedrijf, dat op 16 juni 1986 (als een timmerbedrijf) werd opgericht door Sjaak Nederpelt. Na jarenlange uitbreiding in zowel de klantenkring als de werkzaamheden kwam de volgende generatie in het bedrijf, in de persoon van Aaron Nederpelt. Met dertig jaar ervaring in Den Haag, het Westland en omstreken is Aannemersbedrijf Nederpelt & zn. de ideale oplossing voor verbouw, onderhoud, renovatie en maatwerk.

“We zijn er trots op dat we dit jaar deelnemen aan de ADO Den Haag Business Club. We hopen op een prachtig seizoen met mooie nieuwe contacten en natuurlijk ook goede resultaten op het veld. ADO Den Haag is echt ons cluppie”, vertelt Aaron Nederpelt over de toetreding tot het zakelijke netwerk van ADO Den Haag

aaron2

Volg Aannemersbedrijf Nederpelt op Instagram

Wilt u zichzelf ook verzekeren van een comfortabele plaats op onze Eretribune én lidmaatschap van onze Business Club? Neem dan vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Accountmanager
06-81456084
Ontmoet ons team