Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen heeft er opnieuw een jaar aan vastgeplakt als belangrijke sponsor van ADO Den Haag. Het al bijna honderd jaar oude verhuisbedrijf uit Den Haag, een van de langstzittende sponsoren bij onze club, neemt komend seizoen zodoende plaats op de vernieuwde Residentie Seats.

Sinds 1985 staan Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen en ADO Den Haag al aan elkaars zijde. De samenwerking startte in de jaren tachtig met Leon van der Velde, die met zijn familie nog altijd zeer nauw betrokken is bij ADO Den Haag. Twee jaar geleden nam Robert Medenblik het verhuisbedrijf over.

Voor Medenblik was het geen moeilijke keuze om destijds, na de overname, verder te gaan bij ADO Den Haag. “Toen ik klein was zat ik als jonge fan al op de tribune in het Zuiderpark. Na jarenlang supporter te zijn geweest, heb ik ook de zakelijke kant van de club leren kennen. Deze kant bevalt me ook uitstekend. Het was daarom vanzelfsprekend om door te gaan bij ADO Den Haag. Trots zijn onze verhuizers als wij nog wel eens een nieuwe speler mogen verhuizen vanuit Duitsland, Spanje, Frankrijk of gewoon binnen Nederland. Wij zijn en blijven een blije en trotse sponsor”, aldus de directeur van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen.

vdvelde tveentje1 site

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen op social media
Twitter: @VdVeldeVerhuis / @robertmedenblik
Facebook: https://www.facebook.com/Vanderveldeverhuizingen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/robertmedenblik/

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team