De fysiotherapie bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag is met ingang van dit seizoen volledig in handen van T.I.M. Fysiotherapie. We kunnen met blijdschap bekendmaken dat de samenwerking met de bewegings- en zorgspecialisten van een mooie impuls is voorzien.

‘Together In Motion’ Fysiotherapie, zoals het bedrijf volledig heet, gaat niet alleen de gehele fysiotherapie bij de jeugd van ADO Den Haag oppakken. De partner zal tevens betrokken zijn bij het eerste team van ADO Den Haag en zal tenslotte ook met haar naam zichtbaar zijn op de boarding in het Cars Jeans Stadion. T.I.M. Fysiotherapie heeft achttien vestigingen in de regio en staat met haar zestig fysiotherapeuten en diverse aanbod van behandelingen klaar voor iedereen die lichamelijke klachten heeft. Van klein tot groot, van jong tot oud.

“T.I.M. Fysiotherapie streeft ernaar om fysiotherapie met haar verschillende disciplines en expertise naar het hoogste niveau te tillen en is daarom blij dat het op deze manier een mooie bijdrage kan leveren aan de topsport en in het bijzonder de voetballerij”, zegt Tim Könings na het beklinken van de nieuwe stap in de samenwerking.

“Wij zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie en staan met T.I.M. Fysiotherapie voor een gezonde en gelukkige leefomgeving. We vinden het belangrijk om de regio fitter, gezonder en gelukkiger te maken”, aldus Könings. “Deze visie past natuurlijk uitstekend bij ADO Den Haag. We zijn er blij mee dat we onze krachten kunnen bundelen en alles verder kunnen professionaliseren. Tot slot is dit ook een mooie kans om onze kennis en kunde te laten zien."

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Accountmanager
06-81456084
Ontmoet ons team