Op woensdag 23 mei stond de ADO Den Haag Golfdag 2018 op de agenda. Deze editie vond plaats bij Golfbaan Leeuwenbergh te Den Haag, waar wat kleine ochtendspetters al snel verdreven werden door een stralende zon. 85 Business Club-leden streden op het fraaie golfcourt in een Texas Scramble-wedstrijd om de felbegeerde titel, terwijl er ook een clinic was georganiseerd voor de beginnende golfers.

Voor deze editie van de Golfdag 2018 wist ADO Den Haag veertien bedrijven bereid te vinden om te participeren. Iedere sponsor gaf hier zijn eigen invulling aan. Alle partners van de Golfdag 2018 op een rij: Stolp+KAB, Activin, BKJ, BMW, Gelecon, HANOS, Golfbaan Leeuwenbergh, TOM Box, Oesterput14, Mercedes, Subway Rijswijk, TSA Group Delft, Golfbaan IJsselweide en Weboma. Via deze weg bedanken wij nogmaals deze partners; mede dankzij jullie inbreng hebben we er een fantastische dag van kunnen maken.

De Golfdag 2018 kende alleen maar winnaars, maar tijdens de prijsuitreiking kregen onderstaande deelnemers de prijzen uitgereikt door ADO Den Haag legende Lex Schoenmaker:

Uitslag wedstrijd
Plaats 1: Paul van der Kwartel (KONE), Sidney Kuipers (KONE), Pieter Aarden (Data Kitchen), Christiaan Verhagen (GELECON)

Plaats 2: Ron Jansen, Rob Perik, Lodewijk Derkman, Bert Kroon (Baker Tilly Berk NV)

Plaats 3: Nik Vletter (Schoonmaakbedrijf Vletter), Rens Vrolijk (JIF Diensten), Kevin Rosdorff (VVE Beheer), Arthur Hausani (VVE Beheer)

(Om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren zijn wij benieuwd of u nog suggesties heeft voor de ADO Den Haag Golfdag 2019. Heeft u opmerkingen, mailt u deze dan graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan de Golfdag 2018. Als organisatie hebben wij genoten van het enthousiasme en de gezelligheid van alle deelnemers en hopen wij dat de deelnemers deze dag ook als positief hebben ervaren.

ADO Den Haag Commercie/Zakelijk Platform ADO Den Haag

Bekijk hier een fotoreportage van de ADO Den Haag Golfdag 2018:

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team